Varför välja DynaMasterGolf 5

Start / Varför välja DynaMasterGolf 5


16 starka kort för att välja DynaMasterGolf 5+M som klubbens CMS (webbplattform)

I konceptet ingår allt en golfklubb behöver för att skapa en professionell responsiv säljande webb för klubben. DMG5+ är en lättarbetad webbplattform där allt harmoniserar och följer en röd tråd. Från första sidan till de anpassade undersidorna, den mobila hemsidan och hela vägen ut till nyhetsbrevet och Facebook. Nyhet för nästa år - Visa "live-leaderboard" på hemsidan från alla tävlingar

Genom vårt app-samarbete med SGF så kommer vi att kunna erbjuda "live-scoreing" på alla klubbtävlingar under förutsättning att minst en i varje boll använder OnTag-appen.

Från 2016 så skrivs det alltid ut ett digitalt scorekort vid utskrift av scorekort. Väljer golfaren att ladda ner appen och logga in så hittar man tävlingsscorekortet.

Denna funktion i tävling öppnar för samma/liknande funktion i sällskapsspel där man kan koppla ihop bollar som tävlar och visa live-leaderboard.

1. En trygg och säker investering

Det kan vara väldigt svårt att välja rätt CMS när det finns en uppsjö av leverantörer att välja mellan. I dag kan alla webbbyråer, hemmasnickrare och reklambyråer producera en mycket snygg och trevlig första sida. Svårigheten är att se mer än bara en snygg förstasida. Hur arbetar man i systemet? Nyheter, banpresentation, rättighetsstyrning, kalender, nyhetsbrev osv. Givetvis skall man titta på kostnaden men det gäller att se totalkostnaden och veta vad som händer framåt. En del plattformar sägs vara "gratis" och andra kostar en förmögenhet.
Gratis är inte alltid kostnadsfritt har många fått erfara dyrt i efterhand. Väljer man EVRY som leverantör så får man en prisvärd lösning i toppklass på allt, rätt igenom.
EVRY har en egenutvecklad plattform, god rennomé, nöjda kunder, Sveriges största leverantör av webb till golfklubbar, varit med sedan 1994. EVRY har en golfavdelning som bara fokuserar på golf - det kallar vi en trygg och säker investering.

2. Säljande och funktionell plattform

De flesta klubbars stora önskemål är att ha en säljande, modern och tilltalande hemsida. De vill ha möjligheten att presentera klubben, banan, klubbens erbjudande och vad de står för på ett säljande sätt. Det önskemålet levererar DynaMasterGolf 5+M redan i standardversionen. Det finns också stora möjligheter att bygga på och göra specialanpassningar helt enligt klubbens eget önskemål för de klubbar som vill vara helt unika och sticka ut. Det behöver inte bli så kostsamt heller.

Plattformen som allt bygger på har vi byggt själva från grunden. Då vår tanke hela tiden varit att ha full kontroll på alla delar i systemet valde vi att bygga allt själv från grunden och ta med oss all den erfarenhet vi har sedan 1996. Det kostar lite extra men vi tror att det ger mer i längden. Med en egenutvecklad plattform har man full kontroll och det känns rätt bra att stå på egna ben. Är det något som saknas lägger vi till det på det sätt som passar oss bäst.

3. Responsiv och dynamisk webb

För några år sedan fanns inte behovet av en responsiv webb men sedan 2012 har behovet ökat kraftigt då allt fler personer besöker klubbens hemsida via en mobil plattform. (surfplatta/smartphone). Förra året mätte vi 33% besökare via mobil plattform i år mätte vi samma klubb, då hade besöken ökat till 48%. 
I DynaMasterGolf 5+M är alla sidor responsiva och det är inget klubben behöver tänka på då allt sköts helt automatiskt.

Dynamisk webb är kanske ett nytt ord för många men vad det handlar om är en webb som anpassar sig till användarens önskemål. Ibland vill man lägga en bild eller text över hela sidan och ibland vill man använda två tredjedelar (två-spalt) för bild och text och utnyttja den sista tredjedelen till något annat. Detta funkade inte i version 3 av DynaMasterGolf men nu är det standard. Även widgets är dynamiska och anpassar sig efter klubbens önskemål. 

 

4. EVRYs Golfteam - Utveckling och support

EVRYs Golfteam har ett fokus - GOLF. Vi vill hela tiden utveckla och förbättra allt från OnTag, Golfterminalen, GIT TV Visning, digitala scorekort och DynaMasterGolf 5+M, vi brinner för det här, det är vår passion. Det avspeglar sig i de produkter vi gör och DynaMasterBooking är en effekt av vårt driv och att vi lyssnar på våra kunders önskemål och behov.
Utvecklingen saktar inte ner utan snarare tvärt om. Vi försöker hela tiden hålla en jämn takt och anamma nyheter så klubben kan dra nytta av den senaste tekniken. Vi förespråkar enkelhet och funktionalitet i kombination med design. 

Ibland händer det att man behöver hjälp och då har vi vår fantastiskt duktiga och trevliga support som man kan ringa för att få hjälp. Fri support ingår kostnadsfritt enligt avtal, tryggt att veta när man behöver lite hjälp.

5. GIT kopplingar och integration

EVRY har gjort alla GIT kopplingar för SGF. Vi har även automatiska kopplingar till vår löpande Gästundersökning och en Facebookkoppling. När man skapar en nyhet i DynaMaster så läggs den automatiskt ut på klubbens Facebooksida vilket är tidsbesparande. Vi ser att våra produkter närmar sig varandra och redan nästa år bjuder vi på flera spännande kopplingar som automatiskt uppdateras på klubbens hemsida. Ju fler bra saker som uppdateras automatiskt desto bättre. Förutom koppling till Facebook så ingår kopplingar till Twitter och instagram samt RSS.

Integration mot vår partner Quicksearch löpande Gästundersökning är riktigt bra. Där får du möjligheten att snabbt lägga ut kommentarer från dina besökare. Kommentarer skapar förtroende och det är intressant att läsa vad andra tycker.

6. Sveriges mest Golfanpassade webblösning

Golfbranschen, på klubbsidan, är unik på många sätt. Vi har många klubbar som i och för sig gör samma sak men med helt olika förutsättningar. För att leverera en bra produkt så behövs förståelse, engagemang och ett brinnande intresse för just golf och det har vi.
EVRY har gått från att vara produktägare till att bli specialister på "tilläggsprodukter" till GIT. Webblösningen DynaMasterGolf 5+M har alla kopplingar som finns inom Golfen, vi har byggt alla GIT kopplingar som finns och vi utvecklar egna till vår Gästundersökning och fler kommer.  108 klubbar har redan upptäckt fördelarna med DynaMasterGolf 5+M. Ju fler som delar samma plattform desto fler bra nyheter och golfanpassade lösningar kan vi leverera. Vi släpper i snitt 8-10 större uppdateringar om året med nyheter och funktioner - Sveriges mest golfanpassade webblösning (CMS) blir bara bättre och bättre.

7. Användarvänligt och lättarbetat gränssnitt

När man bygger webb så är det lätt att skapa en förstasida som ser snygg ut. Det svåra är att hitta ett användarvänligt och lättarbetat gränssnitt. Vårt sätt att arbeta med webb har funkat riktigt bra sedan 1996. DynaMasterGolf 5+M är helt nytt men vi tar med oss sättet att arbeta. Med flera färdiga mallar och många widgets att välja mellan så kan alla oavsett ålder vara med och bidra med information på ett enkelt sätt och det ser bra ut på hemsidan.
Med vår rättighetsstyrning delar man lätt ut rättigheter till olika användare så de kan bidra med info på de sidor de har rättighet till. Rättigheterna kan delas ut ner till sidnivå. 

8. Bildbeskärning och mediaarkiv

Vad är en säljande webb och varför uppfattar man vissa webbar mer "säljande" än andra?
Bryter man ner vad säljande är i sina beståndsdelar så är det lätt att förstå att säljande stavas bra bilder. Det är bilderna som gör skillnaden, givetvis tillsammans med en tilltalande grunddesign. För att ta hand om klubbens bilder och media så har vi ett Mediaarkiv. I Mediaarkivet kan man skapa en mappstruktur på samma sätt som i utforskaren i Windows. När man vill lägga in en bild någonstans på hemsidan så drar man in bilden från Mediaarkivet till höger rätt in och släpper bilden på rätt ställe, klart!. När man vill skapa bildspel så drar man in flera bilder på en gång, bildspelet klart. Med vårt beskärningsverktyg beskär du bilderna direkt efter att du dragit in dem på sidan. Välj mellan olika standardstorlekar eller skriv in de exakta mått du vill ha. En riktigt tidsbesparande funktion.

9. Integrerat nyhetsbrev

Idag är det svårt att klara sig utan e-post. De flesta företag kommunicerar nyheter och information via två kanaler, hemsidan och nyhetsbrev. Nyhetsbrevsfunktion är således en viktig del i klubbens sätt att kommunicera och just därför har vi en intregrerad nyhetsbrevsmodul som är mycket lättjobbad. Det finns koppling till GIT för att skicka nyhetsbrev direkt till olika kategorier av medlemmar men det finns givetvis möjlighet att skapa egna utskickslistor.

Att skapa ett nyhetsbrevs i modulen Nyhetsbrev är lika enkelt som att lägga in en nyhet på hemsidan. Skriv en rubrik, en ingress, brödtext, dra in en bild. Behöver du mer utrymme? Klicka på knappen, lägg till ett nytt stycke och gör om proceduren.

10. DynaMasterBooking - EVRYs motor för digitala affärer (webb & app)

DynaMasterBooking hanterar alla typer av bokning- och anmälningar samt webbetalning. Vi utvecklar även trevliga presentationswidgets, smarta kalender och nyhetsbrevsfunktioner.
Det finns många sätt att utnyttja BABB för att underlätta arbetet för klubbens personal samtidigt som det gör det enkelt för kunden/golfaren att få en överblick vilka event det går att boka/anmäla sig till. Exempel på olika event kan vara grupp- och juniorträning, golfresor, hyra padeltennistid, hyra ut konferensrum, anmäla sig till seminarium, sponsorsammankomster, företagsgolf, golfbilar.
Alla event kan kopplas till förskottsbetalning. Vårt mål är att minska klubbens administration, bli mer effektiva och utnyttja möjligheterna till merförsäljning och samtidigt skapa mervärde. DynaMasterBooking är motorn och en grundpelare för digitala affärer.11. OnTag-appen

OnTag-appen borde kanske vid första anblick inte platsa på listan men den förtjänar sin plats. Tanken bakom dess deltagande är integrationen mot GIT och att det nu är 273st anslutna klubbar som använder OnTag och OnTag-appen. OnTag-appen kommer att få mer och mer marknadsandelar mot traditionella scorekort och vi kommer att bygga fler kopplingar till DynaMasterGolf 5+M. Just kopplingar och integration är något vi tror på och brinner för därför hamnar OnTag som nummer 11 på vår lista.

12. Integration

Integration är verkligen "hemmaplan" i EVRYs totala verksamhet, något vi är erkänt duktiga på. Alla befintliga GIT-kopplingar har vi byggt. Att integrera olika sakar är som kommunikation, det innebär nya möjligheter som i sin tur skapar nytta och mervärde. 

När man skapar en nyhet i DynaMasterGolfs backoffice läggs samma nyhet ut på klubbens intranät. Tycker man att en gästkommentar i Gästundersökningen från vår partner Quicksearch är bra sjärnmärker man den och vips så syns den på klubbens hemsida direkt.

13. Widgets

Den enklaste och mest talande översättningen för Widgets är modul. I datavärlden heter det Widgets. I DynaMasterGolf 5+M så finns det ett antal Widgets med från början. Ett bra exempel är den relativt stora "aktuellt bokningsläge". Vill man använda den på flera sidor väljer man, lägg till widget och klickar på aktuellt bokningsläge. På samma sätt kan man skapa och återanvända egna widgets. Man behöver alltså inte börja från grunden när man skall skapa nya sidor utan man har ett "bibliotek" med sakar att välja och lägga till. Det både underlättar och snabbar upp det dagliga arbetet.
Ur ett lite större perspektiv så kan man säga att hela DynaMasterGolf är uppbygd på det sättet, modulstyrt. Förutom enkelheten så ger det oss både möjligheten till dynamiska sidor men även otroligt stora möjligheter att anpassa och förändra klubbens befintliga sidor. Är man uppmärksam så ser man att de flesta Widgets är vågräta dvs rätt över sidan det innebär också att det blir trevlig för ögat och snygga avslutningar längst ner på sidan mot sidfoten.

14. Integrerad Gästundersökning

Genom vårt samarbete med Quicksearch, som är en av Sveriges största leverantörer av undersökningar, så kan vi erbjuda vår Gästundersökning som löper över hela säsongen. Undersökningen kan även användas till klubbens medlemmar då man enkelt kan jämföra och plocka fram både positiva och negativa signaler och agera på dessa i ett tidigt stadium. 

Integrationen ger klubben möjlighet att med ett klick stjärnmärka Gäst/Medlemskommentarer som direkt syns på klubbens hemsida. Dessa kommentarer är inte bara trevlig läsning utan bygger också upp en trovärdighet för klubben och banan. Man måste dock vara medveten om att man inte skall ta med "superpositiva" kommentarer för då kan det få motsatt effekt dvs bli icke trovärdigt. En bra mix är att föredra. 

15. Intra nät + formulär och enkäter ingår nu utan kostnad i DynaMasterGolf 5+M

Formulär & Enkäter
- Skapa formulär på er hemsida för enkla anmälningar eller kontaktformulär. Ni kan välja om ni vill ta emot varje inskickat formulärssvar via e-post eller om ni vill samla svaren i en databas som ni kan hämta ner till exempelvis Excel för analys, utskrift av etiketter etc.
Intranät
Denna modul används för att låsa vissa sidor på webbplatsen så att endast de med rätt inloggningsuppgifter kan ta del av informationen. Det går att "låsa" sidor på Golf-Id och med unika lösenord. I intranätet går det bla. att spara ex styrelseprotokoll som endast visas för medlemmar. Seniorkommiteén skulle kunna skapa en sida som är låst med ett unikt lösenord så endast de kommer åt sidan. Det går att bygga upp ett helt intranät som endast de med "rätt" inloggningsuppgifter kommer åt.

16. En leverantör - en kontaktyta

Normalt skall man inte lägga alla ägg i samma korg sägs det men om man har en och samma leverantör för många produkter så skapar det enkelhet vilket är väldigt viktigt i ett tajt tidsschema. Förutom enkelhet så är det i många fall en stor trygghet att arbeta med en stor partner för att säkerställa tryggheten under en lång tid framöver. 

DynaMaster har mycket att erbjuda Med DynaMasterGolf 5+ har ni stor valfrihet när det kommer till att bygga upp er golfklubbs hemsida

Kraftfullt

DynaMasterGolf 5+ M är väldigt kraftfullt och späckat med funktioner och anpassningsmöjligheter

Användarvänligt

DynaMasterGolf v.3 har genom åren varit uppskattad för sin användar- vänlighet. Nya 5:an är ännu bättre

Nyhetsbrevsfunktion

Nyhetsbrevsmodulen är kopplad till GIT så du snabbt kan göra utskick till medlemmar eller från egna e-postlistor

Bildarkiv & Mediaarkiv

Säljande webb handlar uteslutande om bra bildmaterial och på vilket sätt de exponeras i kombination på text

Booking - Nya nyhetsbrevsmallen