DynaMasterGolf 5.5

Start / Booking / DynaMasterGolf 5.5

DynaMasterGolf 5.5

DynaMasterGolf 5.5

Till våren släpper vi vår bästa uppdatering någonsin. Snyggare, snabbare och med mer möjligheter än någonsin.

Vi ägnar nu hela vintern åt vår nya uppdatering som kommer både nya och befintliga kunder till godo.

Vi gav uppgiften till EVRYs två erkänt duktig AD att ta fram nästa version av DynaMasterGolf med målsättningen, luftigare, enklare, snabbare och mer säljande.

Kontaktperson

Michael Dammert
0730-233528

Luftigare - med hjälp Megameny

De flesta vill att det skall kännas luftigt när man går in på en klubbs första sida - Vad innebär det?

Inte för mycket information, inte för hopklämt, ljusa färger, enkelt och lättlästy typsnitt.

Med vår nya megameny skapar vi mer utrumme och får en luftigare rubrikrad men även intressantare meny där bilder visar det mest intressanta just nu.

Demo sida - Undersida med nyheter och video

Demosida live - Så här skulle en första sida skulle kunna se ut v1.0

Ännu enklare - med ny kalender

Det är lätt att skriva att det är enklare men vi har centraliserat klubbens viktigaste saker i toppen och i mitten, från början har vi tre fokusområden, tidbokning, kalender och dagens lunch men klubben kan komplettera med ytterligare en meny som är viktig, kanske akademi?

I backoffice delen gömmer vi alla hjälpmenyer för att det skall se lite trevligare ut och för de vana användarna vet hur man gör. Enklare och snabbare arbetsflöde.

Kalendern är snygg och praktisk i kombination med Booking blir den magiskt enkel

Snabbare

Helt ärligt så kan vi erkänna att det har funnits en del flaskhalsar i vissa funktioner i backoffice - ex  när systemet skall ladda in ex utskickslistan, och redigera osv.

Vi har i den nya versionen lagt ner oerhört mycket arbete på att snabba upp alla delar och nu ser vi hastigheter som närmar sig gränsen på vad som är möjligt.

Med sådan speed slipper man väntetider överhuvudtaget vilket gör att det känns roligare att arbeta och man blir mer effektiv.  

Intressanta nyheter

QCM - Quick Course Menu - Snabb inforuta för banorna med färgprickar som snabbt visar banstatus samt info om banorna. Du bestämmer vad du vill visa hela året, dressning, hålpipning, stimp osv.

Megameny
- Det låter kanske klumpigt men faktum är att det är raka motsatsen. Nu kan klubben begränsa menyen till 4 men ändå få plats med all text plus bilder som puffar på det viktigaste just nu.

Kalender - Ett nytt och mer effektivt och effektufullt sätt att visa klubbens event och händelser, tillsammans med booking så får klubben ett smart arbetssätt för event.

Färre men smartare widgets - Widgets är här för att stanna, men vi förenklar arbetssättet, mycket mindre widgets till antal för att skall vara lättare att få en överblick. Inte färre bara smartare.

Snyggare och mer säljande publicering - Av nyheter, filmer, kalender, booking osv. Allt blir luftigare, känns mer inbjudande och framförallt så ligger rätt sak på rätt plats med rätt utseende, ett rejält lyft.

Booking - En smidig lösning som nu blir ännu bättre och betydligt snabbare. Kombinationen med den nya kalenderfunktionen blir ett ordentligt lyft. Vänta inte med att skicka ut inbjudningar till tre veckor innan. Är du klar med årsplaneringen i januari så kan deltagare anmäla sig redan nu.

Lättare att göra rätt - Med den nya looken så är det lättare för klubben att göra rätt. Sidan kommer att se proffsig ut med mindre ansträngning när widgets, text och bildytor är mer anpassade.


Anmäl ditt intresse

Michael Dammert