Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här
 

Pressrelease | EVRY och Ingenium Golf ingår samarbete

EVRY utökar sin produktportfölj inom golfbranschen.

EVRY och det danska företaget Ingenium Golf har ingått ett samarbetsavtal för den svenska marknaden gällande det digitala och onlinebaserade systemet GLFR.

Systemet innehåller verktyg till golfklubbarna för att själv kunna producera tryckta och digitala banguider, skräddarsydda banguider för sponsorgolf och tävlingar, grafik till hemsidor och skyltar, banskötsel, samt mät-app för att uppdatera banan vid förändringar.

EVRY kommer att marknadsföra och erbjuda onlineverktyget GLFR och därtill banguider, flyovers och mycket mera till svenska marknaden. Samtidigt kommer EVRY’s OnTag app att uppgraderas med ny bangrafik från GLFR på alla svenska golfbanor.

Daniel Renemark som är ansvarig för EVRY’s golfenhet och Stefan Carlsson Pautt på Ingenium Golf är båda mycket nöjda med uppgörelsen. Samstämmigt så säger de att fördelarna är tydliga. GLFR ligger i framkant vad gäller molnbaserade tjänster och kompletterar EVRY’s produktportfölj på ett bra sätt.  EVRY stärker sitt erbjudande och sin uttalade strategi att hjälpa de svenska golfklubbarna i sin digitalisering. Ingenium Golf’s nuvarande och framtida användare får en bättre lokal support och utvecklingen av verktyget säkras med en större kundbas.

Hans Henrik Junge, VD på Ingenium Golf förklarar: ”Det har varit viktigt för oss att hitta en stark partner i Sverige, och med EVRY, tror vi att vi gjort en Hole-In-One. Tillsammans ser vi framemot att erbjuda fler digitala lösningar till svenska golfmarknaden och att skapa flera digitala fördelar till de svenska golfklubbarna.

EVRY, med sin golfverksamhet i Halmstad, tar from 1 april över ansvaret för existerande kunder i Sverige och kommer framöver sköta all support och service.

Både EVRY och Ingenium Golf kommer att vara på plats på GAF träffen 5-7 mars i Halmstad där vi kommer visa GLFR och kommer kunna svara på frågor.

Med vänliga hälsningar

Daniel Renemark, Manager Golf Business, EVRY
info@evryonehalmstad.se

Hans Henrik Junge, VD, Ingenium Golf
support@ingeniumgolf.com

EVRY Sweden AB
Gamletullsgatan 12
302 27 Halmstad

E-post: support@evryonehalmstad.se
Telefon: 035-174640